A Dedicated Family of Chefs

We’ve been creating delicious food for over 35 years

Le Ba Truyen Garden Restaurant

has been constructed according to Japanese architecture which is popular in the first episode of Hoi An Ancient Town.
The Restaurant disposes comfortable, open-air rooms with the space enough for 300-350 seats and surrounded by beautiful gardens. European and Asian food, local specialties. Traditional songs and music upon custimers’ requests. Ideal place for organizing festivals, cermonies, conferences, wedding banquets.

Large car parking lot. The excellent, experienced cooking team is always ready to serve you at the best.

Nhà Hàng Lê Bá Truyền được xây dựng theo kiến trúc Nhật Bản, là kiểu phổ biến trong giai đoạn đầu tại phố cổ Hội An.

Nhà hàng sắp đặt các phòng mở, thoải mái với không gian đủ cho 300 đến 350 ghế ngồi và được bao quanh bởi các khu vườn xinh đẹp. Thực đơn gồm các món Âu, Á và các món đặc biệt bản địa. Các bài hát truyền thống và nhạc được trình diễn theo yêu cầu khách hàng. Đây là nơi vô cùng lý tưởng cho việc tổ chức các đại hội, các lễ kỷ niệm, các hội nghị, tiệc cưới.

Có bãi đổ xe hơi lớn. Quan trọng nhất là đội ngũ đầy kinh nghiệm luôn sẵn sàng phục vụ quý khách một cách tốt nhất.

Locally Sourced & Organic Food

We are constantly buying and helping local businesses and organic farmers, with locally sourced produce.

451I9091_resize

The Ba Loc Floating Restaurant – Conference Ship

is located in Lai Nghi Bay, on a cool stretch of the Thu Bon River, 25 km from Da Nang International Airport. It is on the main way connectiong the two world heritages of Hoi An. This spacious, well-equipped luxurious ship can serve 700 guests. It is an ideal place to meet very important business delegation, marine tourguests, high-class tourists, and to hold seminars.

The imposing ship is surrounded by a quiet country scene and the kitchen is well-equipped and modern. With the professional manner of the chef and staff, the restaurant will help you experience a real feeling of relaxation as you enjoy the fishing activitives and the old age agriculture outside, and a fresh breeze off the water.

When in Hoi An, you can hardly miss the opportunity to visit the Ba Loc Floating Restaurant Conference Shop where you can experience a beautiful unique setting, enjoy delicious meals, and celebrate your most important events.

Nhà hàng nổi tàu Bá Lộc nằm ở Nghi Bảy, trải dài theo dòng sông Thu Bồn, cách 25 km từ sân bay Đà Nẵng. Nhà hàng được nằm trên con đường chính kết nối giữa hai di sản văn hoá thế giới là Mỹ Sơn và Hội An. Không gian ở đây rộng rãi, thoáng mát, có thể phục vụ đến 700 khách. Đây là một nơi lý tưởng để tổ chức những buổi gặp gỡ quan trọng của các phái đoàn, doanh nghiệp, tourguests biển, khách du lịch và là nơi tổ chức các hội thảo.

Không gian bao quanh tàu là một vùng đồng quê yên tĩnh cùng với nhà bếp được trang bị đầy đủ và thiết kế hiện đại. Với phong cách chuyên nghiệp của các đầu bếp cùng với nhân viên nhiệt tình, nhà hàng sẽ giúp bạn trải niệm một cảm giác thực sự thư giản khi thưởng thức các hoạt động đánh bắt cá, cảnh đồng ruộng bao la cùng với những làn gió mát từ các con sông.

Ở Hội An, thật tiếc nếu như bạn bỏ lỡ cơ hội tham quan Nhà hàng nổi tàu Bá Lộc,nơi bạn có thể trải nghiệm khung cảnh độc đáo,  thưởng thức những bữa ăn ngon và những sự kiện quan trọng nhất của bạn.

Dividers_2